مركز تطوير التعليم الطبي

OIU Medical Students Gather Up !!????????✨
After Long pause due to the exams’ burden; we returned. Same great quality but stronger than ever❕
As you know, nowadays our faculty have been directing its greatest efforts into the Accreditation process and we are currently expecting it to be done soon.
As MedSIN-OMA Standing Committee in Medical Education we are aware about the sensitivity of the Accreditation topic and its importance for the faculty and students that’s why we prepared a collaborative campaign about Accreditation with the faculty administration under the name “OIU Road towards Accreditation”. The campaign already started and we facilitated sessions for different batches but we also want to highlight the importance of Accreditation from faculty perspective through creating a symposium about it in collaboration with the Faculty Medical Education Development Center (MEDC) which will be facilitated by faculty professors and expert students in the field of medical education????.
This opportunity is essential for each medical student in OIU, since the students consider as one of the main pillars of accreditation.
So with great passion we are inviting you to the Accreditation Symposium which aims to Increase the level of knowledge and awareness of OIU medical students about the Accreditation of medical schools.
If you want to attend you have to fill the upcoming form before Tuesday 1:00 pm:
????It will be held in Badi Conferences hall at OIU Faculty of medicine
????Date and time: Wednesday 5th of October | 12:00 pm
__________________________________________________________
بعد توقف طويل بسبب عبء الامتحانات ؛ عدنا. نفس الجودة الرائعة ولكن أقوى من أي وقت مضى❕
كما تعلمون ، في الوقت الحاضر ، توجه إدارة الكلية لدينا أكبر جهودها في عملية الاعتماد ونتوقع حاليا أن يتم ذلك قريبا.
بصفتنا مكتب التعليم الطبي بالجمعية الطبية-جامعة امدرمان الاسلامية ، فإننا ندرك حساسية موضوع الاعتماد وأهميته للكلية والطلاب ولهذا السبب قمنا بإعداد حملة تعاونية حول الاعتماد مع إدارة الكلية تحت اسم “OIU Road towards Accreditation”. بدأت الحملة بالفعل وقمنا بتقديم سيشنات لدفع مختلفة ولكننا نريد أيضا تسليط الضوء على أهمية الاعتماد من منظور أعضاء مجلس الكلية من خلال إنشاء ندوة حول هذا الموضوع بالتعاون مع مركز نطوير التعليم الطبي (MEDC) والتي سيتم تقديمها من قبل أساتذة الكلية والطلاب الخبراء في مجال التعليم الطبي????.
هذه الفرصة ضرورية لكل طالب طب في جامعة أمدرمان الإسلامية، حيث يعتبر الطلاب واحدة من الركائز الرئيسية للاعتماد.
لذلك بشغف كبير ندعوكم إلى ندوة الاعتماد التي تهدف إلى زيادة مستوى المعرفة والوعي لدى طلاب الطب في الجامعة حول اعتماد كليات الطب.
كل ما عليك فعله هو التسجيل عبر الرابط أدناه قبل يوم الثلاثاء الساعة 1 ظهرا:
????المكان: كلية الطب والعلوم الصحية - قاعة بادي للمؤتمرات
????الزمان و التوقيت: الأربعاء 5\10 | 12 ظهرا
Don’t forget to follow our social media platforms:
OIU Road towards Accreditation:-
- Telegram Channel:
- MedSIN-OMA SCOME channel:
We are more than honored to have you with us ????
Sincerely;
Osman Gussor | MedSIN-OMA LOME 21\22